We zijn blij dat we elkaar, maar bovenal God, vanaf 7 juni weer zullen ontmoeten in de kerk! Met het oog op de Coronacrisis, zijn er wel een aantal maatregelen genomen. Deze zijn ook per e-mail verstuurd naar de gemeenteleden, maar hier nog even alles op een rijtje:

  • Zoals gewoonlijk zijn er elke zondag twee kerkdiensten, maar er is een schema opgesteld zodat er genoeg ruimte is in de kerk. Het schema is per mail verstuurd. Heeft u het niet ontvangen of wilt u ook graag een (andere) dienst bezoeken? Neem dan contact op met de koster!
  • Behoort u tot een risico groep of heeft u symptomen die lijken op het Coronavirus? – Blijf thuis! en kijk en/of luister de kerkdienst mee via http://www.cgktholen.nl of https://www.kerkdienstgemist.nl.
  • Bij binnenkomst, ook op het kerkplein, houden we 1,5 meter afstand. Wacht dus op elkaar, totdat de hal leeg is.
  • Het gebruik van het desinfecteermiddel is verplicht en we hangen geen jassen aan de kapstok, maar nemen die mee. Beperk het gebruik van het toilet, er is er één beschikbaar. Vermijd ook zo veel mogelijk het vastpakken van bijvoorbeeld deurklinken.
  • Kijk voor zitplekken op het gemaakte rooster (zie mail of hal). Gezinnen mogen wel naast elkaar zitten, maar anderen houden afstand. Meerdere mensen/gezinnen in één bank? – houd 3 zitplaatsen tussenruimte. (voor de plekken die gebruikt worden, zie afbeelding hieronder)
  • Bij vertrek gaat de achterste bank als eerste weg. Let ook nu weer op de afstand bij het verlaten van de kerk. Blijf niet onnodig hangen op het kerkplein voor bijvoorbeeld een praatje, hoe jammer we dat ook vinden.
  • Behoort u tot een risico groep of heeft u symptomen die lijken op het Coronavirus? – Blijf thuis! en kijk en/of luister de kerkdienst mee via http://www.cgktholen.nl of https://www.kerkdienstgemist.nl.

Grijze zitplaatsen: Gereserveerd voor de beide kosters (gezinnen). Blauwe zitplaatsen: Beschikbaar met in achtneming 1,5 meter afstand (3 zitplaatsen). Rode zitplaatsen: Niet beschikbaar i.v.m. Coronamaatregelen. Getallen in de groene randen: banknummers (op de banken aangegeven)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *