Zondag 19 september zullen een aantal jongeren uit de gemeente openbaar voor God hun geloof belijden. De dienst begint om 10.00 uur en is mee te kijken via Meekijken of Meeluisteren en terug te kijken via kerkdienstgemist.nl.

Er zal collecte gehouden worden voor stichting MAF (Mission Aviation Fellowship), met name voor hun zendings- en evangelisatieproject: Er is honger naar het Woord van God. Voor mensen in afgelegen gebieden is het moeilijk en erg kostbaar om aan Bijbels te komen. Zij sparen geld om na verloop van tijd een (audio-)Bijbel te kunnen kopen! MAF voorziet in basisbehoeften van de mensen die hun luxe leven afleggen om in de afgelegen gebieden te wonen om daar Gods Woord te brengen. Dit zijn bijbelvertalers, zendelingen, missionarissen, tentenmakers etc. Daarnaast hebben onze piloten altijd een pakket mee met audio-bijbels in eigen taal, handboeken, sd-kaartjes etc.

Gaven voor de MAF kunnen gegeven worden bij de uitgang of overgemaakt worden naar de diaconie. De gaven voor de kerk en diaconie kunnen overgemaakt worden. (Rekeningnummer ‘kerk’: NL22ABNA0614751438, rekeningnummer ‘diaconie’: NL53RBRB0930604857)

Bij de ingang van de kerk zullen er uitdraaien liggen van de psalmen in het ritmisch en het lied ‘Groot is uw trouw o Heer’.

Na afloop is er gelegenheid tot ontmoeting en het wensen van Gods zegen.

Liturgie:

Thema: Volg het Lam!

  1. De noodzaak ervan
  2. Het geheim ervan
  3. De toekomst ervan

Voorganger: Ds. A.D. Fokkema

Schriftlezing: Openbaring 14: 1 – 5

Zingen:
Psalm 84: 1
Psalm 25: 3
Psalm 56: 4, 6
Psalm 25: 2, 6
Psalm 134: 3
Psalm 86: 6
Psalm 17: 3, 8
Lied: Groot is Uw trouw o Heer
Organist: Johan Schot

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.