Malawi is een van de armste landen van de wereld. Er is onder andere een gebrek aan scholen of andere plekken waar kinderen zich kunnen ontwikkelen en waar ze veilig zijn. Met een 50-tal vrijwilligers is er afgelopen maand gewerkt om geld in te zamelen voor de bouw en inrichting van een peuter-/kleuterschool in Zilakoma-Malawi. Met het geld wordt er een school gebouwd en komtĀ er lesmateriaal en een goede docent.

Voor dat project van Red een Kind hopen we woensdag 17 november 2021, de dankdag voor gewas en arbeid, collecte te houden. Een bericht vanuit Red een Kind: ‘We zijn heel dankbaar voor elke bijdrage via uw collecte om de bouw en alle benodigde activiteiten eromheen voor de bouw van deze school mogelijk te maken. Want: Onderwijs doorbreekt de cirkel van armoede & geeft kinderen hoop en kansen voor de toekomst.

Voor meer informatie, zie: https://www.redeenkind.nl/project/zilakoma-malawi/.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.